Remixul lui Kanye West pentru „Drunk in Love”

By  | 

Kanye West a lansat un remix pentru super hit-ul lui Beyonce, ”Drunk in Love”, în colaborare cu producătorul Mike Dean. Versurile cântate de Kanye sunt foarte explicite şi sunt dedicate logodnicei sale, Kim Kardashian. Rapperul face referire în melodie la videoclipul piesei pentru care a filmat un videoclip cu Kim, ”Bound 2”.

Probabil că lui Beyonce îi place varianta lui West a melodiei sale, pentru că nu s-a sfiit să o promoveze şi să posteze pe contul de Instagram 3 filmuleţe despre ”opera” prietenului soţului său. În clipuri, o vedem pe divă în nişte imagini psihedelice cum joacă rolul unei îmblânzitoare de cai foarte sexy, îmbrăcată într-un costum de baie alb.

Deşi Kanye este un artist talentat, preferăm în acest caz piesa originală şi mai ales prestaţia de la premiile Grammy 2014 a cuplului, unde Beyonce a încins spiritele la maximum. Tu ce părere ai despre remixul lui Kanye West, crezi că ar fi cazul ca rapperul să treacă la o colaborare serioasă cu frumoasa artistă? Suntem foarte curioşi care ar fi rezultatul… Până la realizarea unui astfel de proiect, te lăsăm cu ”Drunk in love”, varianta lui Kanye!

Beyonce – Drunk In Love (Remix)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *