Regizoarea Sam Taylor-Johnson renunta la filmele 50 Shades?

By  | 

Se pare că succesul pe care „50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey” îl are deja nu este de ajuns pentru regizoarea Sam Taylor-Johnson. Aceasta a avut nenumărate dispute cu autoarea seriei de cărţi, E. L. James, şi doreşte să lase baltă următoarele două filme din serie.

Sam vrea să nu mai facă şi următoarele părţi, iar cei de la Universal ştiu bine situaţia şi cred că o înţeleg”, spune un apropiat al regizoarei. „Relaţia ei cu Erika (n.r. E. L. Jones, autoarea romanelor) a devenit toxică. Se dispreţuiesc una pe cealaltă.”

Motivul principal pentru care cele două s-au tot certat sunt scenele de sex din film. Dacă Taylor-Johnson a dorit să pună accentul şi pe povestea dintre cei doi, aşa cum, credem noi, este destul de normal, E. L. James a insistat să fie adăugate mai multe scene cu sex. 

Problema este că autoarea a vândut cărţile în număr atât de mare tocmai datorită scenelor de acest gen, dar regizoarea şi-a dorit un film în adevăratul sens al cuvântului, cu o poveste în spate, cu o evoluţie a personajelor, nu doar „o colecţie de scene sado-maso”.

Certurile dintre cele două nu au fost niciodată un secret. În timpul filmărilor situaţia era adeseori tensionată şi stresantă pentru că autoarea nu accepta nicio schimbare.

În orice caz, filmul va avea probabil cel puţin la fel de mult succes precum seria cărţilor, indiferent dacă se vor face sau nu continuări şi indiferent cine se va ocupa de regie.

Fie că îl adori sau îl urăşti, „50 Shades of Grey” / „Cincizeci de umbre ale lui Grey” a devenit un adevărat fenomen internaţional, iar filmul a stabilit recorduri de încasări în weekend-ul premierei.

Tu ce crezi, va avea seria de filme de câştigat sau de pierdut dacă se va schimba regizorul?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *