Recomandare film: The Bounty Hunter (VIDEO)

By  | 

Milo Boyd (Gerard Butler) a lucrat candva in politie, dar a fost ulterior dat afara, iar acum abia se descurca de la o zi la alta fiind doar un agent caruia ii revine recuperarea evadatilor si suspectilor aflati in libertate.

Pe neasteptate insa, Milo primeste o sarcina promitatoare care se va dovedi a fi misiunea vietii lui: fosta lui sotie, Nicole (Jennifer Aniston), care este reporter la Daily News, aflandu-se pe urmele unei povesti pe care vrea sa o publice, nu reuseste sa ajunga la o audiere in instanta ceea ce o face sa devina o infractoare. Iar Milo trebuie acum sa o gaseasca si sa o aduca in fata instantei.

La inceput, el crede ca va castiga extrem de usor banii de recompensa, dar cand Nicole ii fuge printre degete, pentru a urmari o pista in legatura cu musamalizarea unei crime, Milo isi da seama ca nu-i va merge de loc usor cu fosta consoarta.

Fostii soti se razboiesc continuu unul cu altul pana cand ajung in situatia de a fugi mancand pamantul pentru a-si salva viata. Ei crezusera ca legamintele de casnicie – de iubire, respect si supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au inselat amarnic. Sa reusesti sa te mentii in viata pare acum un lucru cu mult mai greu de realizat.

Cu o distributie condusa de Gerard Butler si Jennifer Aniston, comedia „Recompensa cu bucluc” / „The Bounty Hunter”, in regia lui Andy Tennant soseste pe marile ecrane din Romania incepand 26 martie, la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *