Recomandare film: Alice in Tara Minunilor (VIDEO)

By  | 

Alice Kingsleigh este o tanara de 19 ani, macinata de nenumarate intrebari privind viitorul sau. Problema sa cea mai mare consta in neputinta de a impaca visele si aspiratiile sale cu expectativele persoanelor din jurul ei care ii incalca spatiul si gandurile intime incarcand sa i le influenteze intr-un stil restrictiv, autentic victorian.

Aflata in plina suferinta in urma decesului tatalui sau pe care il idolatriza, Alice se trezeste tarata la o petrecere organizata de familia ei unde arogantul si monotonul Hamish Ascot ii face surpriza de a o cere in casatorie. Panicata, Alice cere un timp de gandire iniante sa ii dea un raspuns si fuge de la petrecere urmarind un iepure alb.

Incercand sa-l prinda, cade intr-o groapa adanca la al carei capat subpamantean gaseste un loc… fantastic pe care se pare ca il vizitase deja in copilaria ei si pe care il numise inca de atunci Tara Minunilor. Aici isi regaseste prietenii sai vechi din copilarie, dar cunoaste si alte personaje inedite – Palarierul cel Nebun, Regina de Rosu, Regina Alba, Stayne – Valetul de Cupa, Tweedledee-Tweedledum, Pisica de Chesire, Omida Albastra, Soarecele, Iepurele de Martie, alaturi de care se va aventura in cautarea destinului.

Experienta din Tara Minunilor ii va da ocazia lui Alice sa se redescopere ca fiind o tanara stapana pe sine, care stie cu exactitate ce vrea de la viata.

Fantezia plina de aventuri, “Alice in Tara Minunilor” / “Alice in Wonderland”, in regia lui Tim Burton si cu o distributie de zile mari: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Helena Bonham-Carter, Matt Lucas, Crispin Glover si Michael Sheen va putea fi vizionata de catre spectatorii romani incepand de vineri, 5 martie, la Hollywood Multiplex.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *