Raportul oficial privind accidentul lui Paul Walker

By  | 

După accidentul dramatic de maşină în care actorul Paul Walker şi prietenul şi partenerul său de afaceri, Roger Rodas şi-au pierdut viaţa au apărut numeroase ipoteze în privinţa cauzei accidentului, printre care şi cea a unor defecţiuni tehnice. Pe lângă defecţiunile tehnice la Porche-ul Carrera GT, raportul exclude şi posibilitatea ca accidentul să fi fost provocat de anumite condiţii nefavorabile de pe drum.

Roger Rodas, prietenul şi partenerul de afaceri al lui Paul Walker, cel care conducea maşina în momentul accidentului a fost şi pilot de curse profesionist, luând parte la 10 curse Pirelli World Challenge GTS anul acesta. ”Singurul factor pe care îl luăm în considerare este viteza şi doar viteza” a comentat cu privire la cauza accidentului un reprezentant al oficialităţilor sub protecţia anonimatului.

Deşi oficialităţile au realizat deja un raport în care este trecută viteza cu care călătoreau cei 2, cifra nu va fi făcută publică până luna viitoare când inginerii de la Porche vor veni în California şi vor încerca să recupereze datele din calculatorul maşinii. Modelul de Porche condus de Rodas datând din 2005 este renumit pentru greutatea cu care este ţinut sub control şi este, de asemenea, un model mai rar, aşdar oficialii au nevoie de ajutor pentru a stabilii condiţiile reale ale accidentului.

Durerea familiei şi a celor apropiaţi lui Paul Walker a fost alinată parţial doar de susţinerea numeroşilor fani ai actorului. Adevărul este că actorul a lăsat în urmă o moştenire preţioasă compusă din filmele sale dar şi numeroase gesturi mărinimoase faţă de semenii săi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *