Raluka – Nu as renunta niciodata la muzica si la familie

By  | 

Pentru că piesa ta se numeşte Never Give Up, tu la cine nu ai renunţa niciodată? Sau la ce?

Raluka: Cu siguranţă nu aş renunţa niciodată la muzică şi la familie. Pasiunea pentru muzică îmi dă acea energie necesară pentru a merge mai departe în fiecare zi şi pentru a evolua ca artist, dar şi ca om. Iar cu familia am împărtăşit întoteauna momentele frumoase, dar mi-a fost alături şi în momentele grele. Nu pot să imi imaginez viaţa fără muzică şi familie.

Ai renunţat vreodată la cineva/ceva în trecut şi acum regreţi?

Raluka: Nu! Gândesc de foarte multe ori un lucru înainte să îl fac. Sigur că mai există şi momente de răscruce, însă prefer să mă gândesc bine înainte de a lua o decizie, ca să nu regret mai tarziu.

Care sunt calitaţile pe care trebuie să le aibă un bărbat ”de păstrat”?

Raluka: Hmmmm, e o întrebare dificilă, mai ales pentru că eu nu cred în prototipul bărbatului perfect. Dar dacă ar trebui să numesc câteva trăsături, ar trebui să fie inteligent, să aibă un aspect plăcut şi, în ceea ce mă priveşte, trebuie să fie un bărbat puternic şi ambiţios, să aibă un caracter hotărât si să fie în măsură să mă “stăpânească”.

Cum arată o zi perfectă în viziunea ta? Cum îţi place să îţi petreci timpul?

Raluka: Ziua perfectă este cea în care să nu fiu nevoită să mă gândesc la absolut nimic, să las grijile deoparte, să mă plimb, să stau cu iubitul, să merg la spa, să fac sport, să ma bucur de o relaxare totală. Sunt foarte multe lucruri de făcut, sunt numeroase activităţile care îmi fac plăcere, însă, din păcate, timpul este mereu cel care ne limitează.

Care este cel mai impresionant gest/cadou primit de la un fan?

Raluka: Cam toţi fanii mei fac gesturi frumoase, nu cred că aş putea să spun care este cel mai impresionant, nu pot să fac o clasificare. Gesturile lor vin din pasiune pentru muzica mea, asa că nu au cum să nu mă impresioneze. 

În final să ne delectăm din nou cu ultimul videoclip lansat de Raluka, pentru melodia Never give up.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *