Rachel Zoe renunta la show-ul tv

By  | 

Rachel Zoe renunţă la show-ul tv

The Rachel Zoe Project avea ca scop să introducă privitorii în lumea modei şi a designerilor, dar acesta s-a extins şi în viaţa privată a lui Rachel, care simte că show-ul nu îşi împlineşte menirea. În plus, Zoe simte nevoia de mai mult spaţu pentru a se ocupa de mica şi frumoasa famiie: soţul Rodger Berman şi băieţelul lor, Skyler.

”Atunci când eşti părinte, simţi nevoa să abordezi lucrurile în alt mod. Este vorba de o abordare mai sănătoasă. Sunt ştiute priorităţile în viaţă faţă de cele pe care le credeai în trecut cele mai importante. Sunt în perioada cea mai fericită a vieţii mele” a mărturisit Rachel. 

Stilistul de renume a lucrat cu vedete precum Nicole Richie şi Lindsay Lohan şi acum deţine un adevărat imperiu fashion. Stilul său vestimentar este recunoscut ditr-o privire şi este, de asemenea, foarte apreciat. Deşi a iubit moda din totdeauna, Rachel nu a crezut că o să poată face din asta o carieră, iar acum este fericită să poate face asta mereu. Atunci când faci ceea ce îţi place, nu consideri asta ca fiind un job.

Noi credem că Rachel Zoe a luat o decizie smart să dedice timpul cuvenit familiei. Cu toate astea, îi vom urmări în continuare apariţiile inspirate.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *