Rachel Bilson, ofensata de ”The Bling Ring”

By  | 

Rachel Bilson, Lindsay Lohan, Paris Hilton şi Orlando Bloom au fost cu toţii victimele grupului ”The Bling Ring”, de la care s-a inspirat Sofia Coppola pntru a realiza filmul omonim.

În 2008 şi 2009, un grup de adolecenţi din Los Angeles au jefuit casele mai multor celebrităţi. Povestea lor a fost ecranizată de Sofia Coppola, care a scris şi regizat filmul The Bling Ring, în care joacă Emma Watson şi care a fost lansat la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

Rachel Bilson a vorbit despre sentimentele pe care această ecranizare i le-a provocat într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei Cosmopolitan. ”Cred că este ciudat să glorifici ceva supărător pentru multă lume. Este important să te detaşezi de lucrurile materiale dar sunt lucruri deosebite, personale, pe care le-am pierdut şi sunt greu de uitat” a mărturisit aceasta.

Paris Hilton, care i-a permis Sofiei Coppola să filmeze în casa ei câteva şcene a mărturisit că filmul a făcut-o să plângă. ”Am fost foarte emoţionată să îl urmăresc” a declarat blonda.

Filmul nu a dezvăluit toate detaliile jafurilor, lăsând la o parte anumite aspecte cu adevărat supărătoare pentru victimele lor.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *