"The Curious Case of Benjamin Button" si "Milk" au soundtrack-uri de Oscar!

By  | 

Soundtrack-ul filmului ce ii are ca protagonisti pe Brad Pitt si Cate Blanchett a fost compus de Alexandre Desplat si inregistrat alaturi de Hollywood Studio Symphony.

Desplat este unul dintre cei mai talentati compozitori de muzica de film. In varsta de 47 de ani, acesta a primit primul premiu pentru realizarile sale la 36 de ani, atunci cand a castigat un premiu Cesar. “Music From The Motion Picture The Curious Case Of Benjamin Button” este nominalizat la Oscar si la categoria Best Sound Mixing.

Compozitorul coloanei sonore a filmului ce il are in prim plan pe Harvey Milk (interpretat de Sean Penn) este Danny Elfman. Acesta a devenit celebru gratie colaborarii sale cu regizorul Tim Burton. A fost nominalizat de cinci ori la premiile
Oscar, a castigat un Glob de Aur pentru muzica din filmul Batman regizat de Tim Burton si un premiu Emmy pentru coloana sonora a serialului Desperate Housewives.

Soundtrack-ul include piese originale, dar si cantece celebre semnate de David Bowie sau Sly & the Family Stone.

Ceremonia de decernarea a premiilor Oscar din acest an va avea loc pe 22 februarie la Kodak Theatre din Hollywood.

  • “Music From The Motion Picture The Curious Case Of Benjamin Button” si “Original Motion Picture Soundtrack Milk” in curand disponibile si in Romania in magazinele de specialitate!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *