"Rockferry" , cel mai asteptat album de debut

By  | 

Cu toate acestea Duffy este unica si a bulversat piata muzicala internationala chiar inainte de lansarea albumului sau de debut! Inzestrata cu o voce puternica, un timbru ferm si particular, acompaniata de o trupa de 6 muzicieni, Duffy evoca muzica alaturi de care a crescut.

Clasata pe locul al doilea in topul preferintelor criticilor muzicali in sondajul BBC Sound, artista imbina perfect blues-ul nostalgic cu un sound rustic al unei vieti moderne.

“Rockferry”, albumul de debut al senzatiei anului 2008 reprezinta chintesenta stilului sau muzical. Realizat in colaborare cu Bernard Butler, fostul chitarist al trupei Suede, materialul contine 10 piese printre care si hit-ul “Mercy”, care a facut deja senzatie in topurile din Marea Britanie reusind sa se pozitioneze pe primul loc timp de 5 saptamani consecutive.

Duffy a intrat, alaturi de Mariah Carey, Celine Dion, Whitney Houston si Barbara Streisand, in randul superstarurilor feminine ce au ocupat simultan prima pozitie atat in topul de single-uri cat si in cel de albume. Aceasta performanta a fost reusita de-a lungul timpului doar de 9 artisti.

Si in Romania, single-ul “Mercy” a avut o evolutie spectaculoasa de la lansare, urcand intr-o singura saptamana 51 de pozitii in top, de pe locul 84 pe locul 33. Albumul “Rockferry” a fost rasplatit in Marea Britanie cu discul de platina la numai doua zile de la lansare, iar in momentul de fata a depasit 1 milion de copii vandute!

  • “Rockferry” este acum disponibil in format Special Pentru Romania la pretul de 29.9 lei!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *