Prospaturi de sezon

By  | 

Just Jack

Este noua senzatie muzicala in Europa, fiind primit pe piata drept noul Robbie Williams. Desi primul disc l-a lansat in 2002, nu a devenit faimos pina anul acesta, cind a aparut la BBC2, in emisiunea “Later with Jools Holland”, si apoi pe Chanel 4, la show-ul “The Friday Night project”, unde a cintat piesa Starz in Their Eyes. Aceasta a ajuns rapid pe locul 2 in topurile din UK. Pentru ultimul album – “Over Tones” – a inregistrat o melodie cu Kylie Minogue (“I Talk Too Much”). Atentie: urmareste la radio piesa “No Time”. Este abia scoasa spre promovare si are stofa de hit.

Ne-Yo

Nu se poate sa nu fi vazut pina acum videoclipurile pieselor “Because of You” sau “To You” pe posturile muzicale! Ceea ce poate n-ai aflat inca este faptul ca numele lui real e Shaffer Chimere Smith, este de origine afroamericana si chineza si, desi a debutat in 2006, a ajuns deja la cel de-al doilea album (“Because of You”). Ca toti artistii “pe val”, si Ne-Yo a compus piese pentru nume sonore ale lumii muzicale: Rihanna, Beyoncé, Britney Spears si Jay Z. Pentru munca sa asidua, pe linga multi bani, Ne-Yo a mai cistigat ceva: doua premii la MOBO Awards 2007 (cel mai bun cintec si cel mai bun R&B), un altul la Soul Train Music Awards 2007 (cel mai bun artist R&B/Soul) si un al treilea la BET Awards (cel mai bun artist R&B).

Jack Johnson

Piesele care l-au facut cunoscut in lumea showbizului sint Sitting, Waiting, Wishing si Better Together, dar marele sau succes este ultimul album, Sing-A-Longs and Lullabies for the Film Curious George, care a constituit coloana sonora a filmului de animatie Curious George. In prima saptamina de la lansare, acesta a ajuns pe locul intii in topul Billboard 200. Pentru 2008, artistul are in plan o revenire de senzatie, cu un disc nou-nout: “Sleeping Through the Static”.

Jamie Scott

Isi scrie versurile si compune propriile piese sub numele J.S. Baylin si cinta in formatia Jamie Scott and the Town. Muzica lui e puternic influentata de artistii anilor ’70 (in special de Cat Stevens si Jamie Taylor) si de cei neo-soul (D’Angelo). A aparut anul trecut in filmul “Step Up”, la al carui soundtrack a contribuit si el cu o piesa. In momentul de fata isi promoveaza de zor melodia “When Will I See Your Face Again”, de pe albumul “Park Bench Theories”, care urmeaza sa fie lansat in curind.

Nelly

Va mai amintiti de el? In 2002 a avut un mare succes in duet cu Kelly Rowland, de la Destiny’s Child. Cu toate ca este unul dintre cei mai bine vinduti rapperi din toate timpurile (peste 40 de milioane de discuri in toata lumea), o perioada a ramas oarecum in umbra. Anul acesta insa revine in forta cu un nou single – “Wadsyaname” – de pe albumul care urmeaza sa iasa curind si pe piata autohtona.

Brandon Flowers

A devenit cunoscut ca solist al formatiei “The Killers”, cu care a scos doua albume, vindute pina in prezent in aproape 19 milioane de exemplare. Anul 2007 i-a adus, alaturi de colegii de trupa, doua premii BRIT Awards – pentru cel mai bun album international si pentru cel mai bun grup international. Atentie: pe 13 noiembrie iese din “laborator” noul experiment The Killers: “Sawdust”. Discul se anunta un succes, asa ca nu ezita sa-l servesti ori de cite ori simti nevoia sa asculti ceva iesit din comun.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *