Promotiile iernii la City Pharma!

By  | 

Acum cand vremea e capricioasa si trebuie sa ai grija de corpul tau mai mult ca oricand, City Pharma impreuna cu partenerii sai ti-au pregatit o multime de promotii si cadouri!

Vino in farmaciile City Pharma si te vei bucura sa primesti cadou o simpatica umbrela ce te va feri de vremea rea.

Iata cate promotii minunate ti-am pregatit:

Daca vii la City Pharma si cumperi produse Ivatherm in perioada 1 noiembrie – 31 decembrie in valoare de 150 RON, primesti cadou frumoasa umbrela City Pharma.

La cumparaturi din gamele Artsana, OB, Carefree, Listerine, Nutrogena, Compeed in valoare de 150 RON primesti cadou o umbrela City Pharma. Perioada in care este valabila promotia este 5 noiembrie – 31 decembrie 2008.

In perioada decembrie 2008 – februarie 2009, cumpara produse L’Oreal si Garnier in valoare de 150 RON si vei primi cadou umbrela City Pharma.

In lunile noiembrie si decembrie, cumperi produse de puericultura mica Primii Pasi din farmaciile City Pharma in valoare de 150 RON si primesti cadou o umbrela City Pharma.

In luna decembrie, in farmaciile CityPharma poti cumpara cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru tine si familia ta! Achizitionează trusa Lutex in valoare de 26 RON, ce contine o lumanare parfumata, gel de dus si sapun de lavanda si primesti pentru copilul tau un cort de joaca Gify Club.

Urmareste promotiile iernii in farmaciile City Pharma si in revista „City Express”.

  • Mai multe detalii despre promotii poti afla si pe site-ul www.citypharma.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *