Profil de vedeta: Lupita Nyong’o

By  | 

 Lupita Nyong’o este la primul său rol major pe marele ecran şi deja a primit numeroase nominalizări şi a câştigat deja mai multe premii semnificative. Ultimul premiu adjudecat cu rolul lui Patsey din „12 Years a Slave”, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, a fost oferit de Critics Choice Awards. Lupita este nominalizată pentru acest rol şi la premiile Oscar 2014 alături de actriţe precum Julia Roberts şi Jennifer Lawrence.

Actriţa din Kanya şi-a făcut debutul în serialul „Shuga”, în care a avut rolul principal şi care a fost difuzat în Kenya. După ce a jucat în „12 Years a Slave”, Lupita a filmat deja şi al doilea film al său la Hollywood, „Non-Stop”, care va fi lansat în 2014 şi în care mai joacă Liam Neeson, Julianne Moore şi Michelle Dockery.

În ceea ce priveşte stilul vestimentar, Lupita Nyong’o a făcut senzaţie pe covorul roşu al Globurilor de Aur într-o rochie roşie Ralph Lauren. În general stilul vestimentar al actriţei este minimalist şi a făzut numai alegeri inspirate la evenimentele la care a participat până acum. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce va alege să poarte actriţa pe 2 martie, la premiile Oscar 2014.

Odată cu noile apariţii pe covorul roşu la diverse premii, Lupita a început să taie de pe listă numele actorilor şi regizorilor pe care îi admiră şi pe care îşi dorea să îi întâlnească. Până acum i-a cunoscut pe Jessica Chastain, Jared Leto şi Lena Dunham. Probabil că în curând marile vedete vor fi cele care îşi vor dori să o cunoască pe Nyong’o.

Te asigurăm că vei mai auzi de Lupita Nyong’o în continuare, numai de bine!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *