Producător acuzat de Keisha că a violat-o pe Katy Perry

Producătorul Dr. Luke este acuzat de artista americană Keisha, printr-un sms trimis lui Lady Gaga, că a violat-o pe Katy Perry. Katy Perry însă, nu l-a acuzat niciodată public.

 Variety” a obținut noi documente prin care producătorul neagă acuzațiile făcute la adresa lui, în conversația dintre Kesha și Lady Gaga din anul 2016. Dr. Luke susține că Keisha a încurajat-o pe Lady Gaga să răspândească acest mesaj negativ. Katy Perry și Dr.Luke au o lungă istorie în colaborările muzicale, el fiind producătorul multor piese de succes, printre care se numără ”Teenage Dream”, ”California Gurls” și ”Part Of Me”.

Artista Katy Perry a declarat însă, că nu va mai colabora cu Dr. Luke.

În urmă cu 4 ani, Keisha l-a acuzat pe Dr.Luke că ar fi ”forțat-o să ia droguri și să bea alcool pentru a abuza sexual de ea”, potrivit unei plângeri depuse la un tribunal din Los Angeles.

După ce Keisha l-a dat in judecată pentru abuz sexual, Dr.Luke a acuzat-o de defăimare și de nerespectare a termenilor din contractul pentru producerea celui de-al treilea album al artistei.

Pe lângă piesele produse pentru Katy Perry și Keisha, Dr. Luke a avut colaborări cu Miley Cyrus, Britney Spears, One Direction și Kelly Clarkson, fiind cunoscut ca unul dintre cei mai buni producători ai industriei.

Citeste si: Katy Perry, o ascensiune în modă

Text: Andrada Oană

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.