Prin ce trec tinerele pentru a avea buze ca ale lui Kylie Jenner

By  | 

Update: Kylie Jenner a postat pe twitter un mesaj pentru fanii săi.

Nu mă aflu aici pentru a încerca să încurajez oamenii/tinerele să arate ca mine sau să creadă că acesta este modul în care ar trebui să arăţi”, a spus ea. „Vreau să încurajez oamenii/tinerele ca mine să fie ele însele şi să nu le fie teamă să experimenteze cu look-ul lor.”

Kylie Jenner, în vârstă de 17 ani, s-a făcut cunoscută prin intermediul reality show-ului „Keeping Up with the Kardashians”, fiind una dintre surorile vitrege ale lui Kim Kardashian. Unul dintre lucrurile pentru care este admirată este frumuseţea sa, dar buzele sunt cele cu care iese mereu în evidenţă.

Deşi look-ul său nu este natural, fanele sale sunt înnebunite după buzele sale pline şi, bineînţeles, îşi doresc şi ele să arate aşa. Kylie a declarat că nu şi-a injectat nimic în buze, ci le face să pară mai mari cu ajutorul machiajului… care îi ia cam 40 de minute.

Se pare că pe unele adolescente nu le atrage ideea unui simplu machiaj, aşa că au apelat la o soluţie mai potrivită, cred ele: îşi pun un pahar sau capul unei sticle de plastic peste buze pentru ca acestea să fie aspirate înauntru timp de 5 minute. Acest lucru ar trebui să mărească vasele de sânge, ceea ce ar duce la buze umflate.

Pe de-o parte, umflarea buzelor s-a produs cam în toate cazurile, dar cele mai multe tinere care au încercat nu s-au declarat mulţumite de rezultat… şi pe bună dreptate. Buze extrem de umflate, vânătăi şi urme care nu cred că vor trece prea curând… un adevărat duck-face.

Iată câteva dintre rezultatele experimentului nereuşit, numit de către fanele vedetei #KylieJennerLipChallenge.

Râsul tipei următoare ne sperie puţin. Dacă ne-am trezi cu astfel de buze, cel mai probabil am intra în panică, nu am fi amuzate!

În schimb, următoarea reacţie este poate cea mai potrivită:

Din fericire, noi ştim că fetele COSMO nu ar trece prin #KylieJennerLipChallenge. Sunteţi mai isteţe de atât, nu-i aşa?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *