Primele fotografii oficiale cu bebelusul regal

By  | 

Dacă în trecut portretele oficiale erau realizate de fotografi de prestigiu sau chiar înfăţişate sub formă de picturi sau chiar sculpturi, de această dată acestea au fost realizate de Michael Middleton, tatăl ducesei de Cambridge, în grădina casei lor din Bucklebury, Berkshire.

Este vorba despre două fotografii informale, care îi înfăţişează pe Kate Middleton şi Prinţul William zâmbitori, alături de fiul lor, Prinţul George. Cea de-a doua fotografie îi surprinde şi pe cei doi membri patrupezi ai familiei, Lupo şi Tilly. Lupo este o nouă achiziţie, iar William a mărturisit că va fi un partener de joacă perfect pentru fiul său.

Într-un interviu acordat CNN, Prinţul a declarat că deşi în mod normal animalele de companie nu reacţionează prea bine atunci când vine un bebeluş în casă, de această dată nu a fost cazul.

În fotografii bebeluşul regal doarme liniştit într-o păturică albă, însă tatăl său mărturiseşte că în general acesta nu doarme destul, ceea ce ar putea fi o problemă. Cât despre mama sa, Kate Middleton radiază într-o rochie mov şi o siluetă de invidiat pentru o mămică.

Ce părere aveţi despre primele fotografii oficiale ale familiei princiare?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *