Prima nuntă gay în familia regală

Vărul reginei Elisabeta a II-a, lordul Ivar Mountbatten, se va căsători vara aceasta cu partenerul său de viață, James Coyle. Cei doi își vor uni destinele într-o capelă din Devon, Anglia.

Ivar Mountbatten a recunoscut că este homosexual în 2016, la 5 ani după divorțul de Penelope Anne Vere Thompson. Mariajul lor a durat 16 ani și au împreună 3 fete.Am vrut să fac asta pentru James. El nu a mai fost căsătorit. Pentru mine nu este atât de importantă ceremonia, având în vedere că am mai fost căsătorit, însă o fac pentru el. James nu a avut parte de stabilitate, cum am avut eu, și mi-aș dori să-i pot oferi asta”, a declarat pentru Daily Mail, Ivar Mountbatten.

„E o căsătorie modernă. N-a existat o cerere în căsătorie, ci doar o acceptare a acestei mari iubiri. Mă iubeşte. Îl iubesc. Fetele sunt foarte înţelegătoare. Ceremonia va fi una restrânsă. Va fi doar pentru fete, familie şi prietenii apropiaţi. Toţi ceilalţi invitaţi, în jur de 120, vor veni la petrecerea de după. Vom avea muzică şi mâncare bună, dar nu vom avea tort“, a declarat James Coyle, viitor soț al artistocratului.

Citeşte şi: Meghan Markle participă la primul său eveniment solo alături de Regina Elisabeta

Foto: Instagram

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.