Prima fotografie a bebelusului lui Justin Timberlake

By  | 

Ȋn acest weekend, ȋn State Unite şi nu numai, s-a celebrat ziua tatălui, ocazie cu care multe vedete au postat fotografii cu familia lor adorabilă.

Tot datorită acestui eveniment, am avut şansa să-l vedem pentru prima dată pe Silas Timberlake ȋn braţele tatălui său, ȋmbrăcat ȋntr-o superbă salopeţică pe care scria “I love dad”. Ce poate fi mai adorabil de atât?!

Fotografia a fost acompaniată de un la fel de sentimental şi impresionant text:”FLEXIN’ on Fathers Day… #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! –JT” (Relaxare de Ziua Tatălui…#Zi a Tatălui fericită pentru TOŢI Taţii din această lume de la cel mai nou membru al Frăţiei Tăticilor!! – JT)
Justin este adorabil cu băieţelul său Silas ȋn braţe, bebeluşul având doar două luni.

Dar nu numai Justin Timberlake a fost singurul “proaspăt” tătic care s-a fotografiat mândru cu bebeluşul său ȋn braţe, şi Ryan Reynolds, soţul lui Blake Lively, a postat pe Instagram un instantaneu cu el şi fetiţa lui, James.

După ce mai toată lumea credea zvonurile care spuneau că fetiţa cuplului Blake&Ryan va purta numele de Violent, s-a aflat că, de fapt, bebeluşul va purta numele James, unul “androgin” şi puţin ciudat.

Totuşi, dacă ne amintim că pe mama lui James o cheamă Blake şi că este un trend mai nou cu aceste nume androgine (aminteşte-ţi doar de bebeluşa Milei Kunis şi a lui Ashton Kutcher care se numeşte Wyatt), nu ne mai mirăm atât de mult.

Dar cuplul Blake – Ryan dau şi un alt exemplu tinerilor părinţi de pretutindeni – ei nu au angajat o bonă, ci-şi cresc singuri copilul. “Este totul atât de nou şi este greu să concept că aş putea sta departe de ea şi pentru şapte ore”. (…) Nu dorm prea mult. Este incredibil! Este superb! Dar creierul meu este ȋn altă parte”, a declarat Ryan Reynolds pentru USA Today.

Justin Timberlake confirma ca Jessica Biel este insarcinata

Justin Timberlake si Jessica Biel asteapta un copil

 

Comments

comments