Premiul: “Cea mai spectaculoasa ascensiune in lumea muzicala”

Liviu Teodorescu, cea mai buna voce masculina din Romania, a fost premiat in cadrul galei Eva.ro pentru cea mai spectaculoasa ascensiune in lumea muzicala.
Pentru Liviu, drumul in lumea muzicii a inceput in copilarie, insa publicul a ajuns sa il cunoasca cu adevarat in urma participarii la show-ul de talente “Vocea Romaniei”.
Ulterior, Liviu a obtinut un rol in serialul fenomen “Pariu cu Viata” si a intrat in trupa Lala Band, alaturi de care si-a castigat sute de mii de fani.
Premiul acesta este pentru toata munca pe care am depus-o din primele momente in care am inceput sa fac muzica. Ma bucur ca am ajuns aici si sunt foarte recunoscator.”, a spus Liviu Teodorescu.
Dupa ce si-a inceput cariera solo, Liviu Teodorescu a lansat hit dupa hit, fiind prezent de fiecare data in topurile radiourilor si televiziunilor din Romania si a adunat milioane de vizualizari.
Recent, artistul si-a deschis propriul studio, LiTE Music, locul unde s-au nascut cele mai cunoscute single-uri ale sale precum “Cine m-a pus”, “Fanele” sau “Obsesie”, dar si proiectul #LiTEMoments.
Liviu Teodorescu a lansat recent single-ul “Asa e ea #Dulce”, al carui videoclip a ajuns la peste doua milioane de vizualizari in doar doua saptamani.
Liviu Teodorescu- “Asa e ea #Dulce”: 
Recordul absolut de vizualizari l-a atins cu piesa “Fanele” in colaborare cu Dorian Popa si Laura Giurcanu, reusind sa stranga peste 36 de milioane de vizualizari.
Single-ul anterior, “Obeseie”, este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi si a stat in tendintele YouTube timp de trei saptamani.
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.