Premiile Oscar: Cele mai interesante momente ale prezentatorului Jimmy Kimmel

Gala Premiilor Oscar 2018 vor fi prezentate de prezentatorul şi comedianul de la ABC Jimmy Kimmel, cel care a fost gazda celui mai important eveniment al anului şi în 2017. Cu aşteptări mari pentru prestaţia de anul acesta, ne amintim cele mai interesante momente de la Premiile Oscar 2017 ale prezentatorului Jimmy Kimmel.

Organizatorii galei Premiile Oscar au fost foarte mulţumiţi de prestaţia actorului de anul trecut şi, tocmai de aceea, au considerat că tradiţia merită să continue: pentru al doilea an la rând Jimmy Kimmel va prezenta, în stilul caracteristic, premiile pentru cei mai buni actori din lume.Cheryl, preşedintele Acdemiei de film a declarat marţi: ”Jimmy, Mike şi Jennifer sunt cu adevărat o echipă de vis a premiilor Oscar. Mike şi Jennifer au produs un show care a fost din punct de vedere vizual, superb. Şi Jimmy, de la monologul de deschidere până la încheierea serii – pe care nu ne-am putut-o imagina vreodată – a fost una dintre cele mai bune gazde din istoria premiilor”.
Jimmy a confirmat şi el anunţul, făcând aluzie la cea mai mare gafă a galei din 2017, când cel mai important premiu al serii a fost înmânat greşit unui alt film: ”Prezentarea premiilor Oscar a fost apogeul carierii mele şi îi sunt recunoscător lui Cheryl, Dawn şi Academiei pentru că m-au rugat să mă întorc la muncă alături de doi dintre oamenii mei preferaţi: Mike De Luca şi Jennifer Todd. Dacă aveţi impresia că am făcut o greşeală mare la sfârşitul galei din acest an, aşteptaţi doar să vedeţi ce avem planificat pentru a 90-a ediţie a show-ului!”.
Dincolo de momentul jenant, Jimmy Kimmel a creat câteva momente memorabile: Iată câteva dintre ele:
Monologul de deschidere:
Cele mai haioase momente:
sursă foto: http://oscar.go.com
Sursă video: Youtube
Sursă: mediafax.ro
Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.