Premiile Oscar 2015: best beauty looks

By  | 

Aşa cum orice fată COSMO ştie, pentru o apariţie fermecătoare pe covorul roşu nu ajunge să ai o ţinută deosebită, ci şi un machiaj perfect. Vedetele din galeria foto de mai sus ştiu asta cel mai bine, iar machiajele alese de ele le pun în valoare calităţiile, făcându-le să pară fără niciun defect.

Cele mai multe dintre doamnele de mai sus au ales să îşi pună în valoare privirea, iar pentru buze au ales rujuri sau glossuri în nuanţe cât mai naturale.

Julianne Moore, desemnată Cea mai bună actriţa în rol principal, arată la fel de încântătoare ca întotdeauna, cu un machiaj destul de simplu, potrivit vârstei sale (pe care o ascunde atât de bine! Îţi vine să crezi că are 54 de ani?)

Un machiaj discret au ales şi Rosamund Pike, Jamie Chung, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson şi Reese Witherspoon, care ne arată încă o dată că nu e nevoie de un machiaj prea dramatic pentru a arăta fenomenal, chiar la evenimente importante precum premiile Oscar.

Nici Dakota Johnson, vedeta din „50 Shades of Grey”, nu a ales un machiaj exagerat: ea a purtat un smokey eyes maro şi un ruj roşu cherry mat într-o nuanţă foarte naturală.

Cât despre Naomi Watts, Lady Gaga şi Margot Robbie, ele au purtat pe buze nuanţe îndrăzneţe: mov închis, roşu aprins sau portocaliu.

Tu cum ai fi ales să te fardezi la acest eveniment? Iar dintre pozele din galeria foto care este preferata ta?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *