Povești despre primul sărut al vedetelor

By  | 

Puține dintre noi ne putem lăuda că primul sărut a fost perfect, dar nu-ți face griji: și vedetele au trăit momente penibile sau amuzante.

Iată câteva dintre poveștile vedetelor legate de primul lor sărut:

Selena Gomez

„M-am întins să îl sărut și am închis ochii prea devreme, așa că am ratat zona cam cu jumătate de buză. A fost cel mai aiurea sărut din toată lumea. Dar aveam 12 ani, deci a fost okay.”

Nick Jonas

„Prima persoană pe care am sărutat-o a fost Miley Cyrus și am sărutat-o în fața unei pizzerii. Abia mâncasem pizza care era plină de ceapă, sunt sigur că respirația mea era groaznică.”

Dakota Fanning

„Deci, Sweet Home Alabama, prima scenă din film, acela a fost primul meu sărut. Eu aveam 7 ani, iar el avea 10. De fiecare dată când ne sărutam, mă întorceam cu spatele la el și îmi ștergeam gura.”

Rihanna

„Primul meu sărut a fost în liceu și a fost cel mai groaznic lucru. Și-a lăsat toată saliva în gura mea. M-a traumatizat. Nu m-am mau sărutat cu nimeni mult timp.”

Katy Perry

„Jucam Învârte sticla și a venit rândul meu. S-a simțit de parcă aveam un pește în gură. Eram în clasa a 6-a, nimeni nu știa să sărute.”

Zayn Malik

„Primul meu sărut a fost la 13 ani. Eram foarte scund, iar ea era foarte înaltă, așa că a trebuit să pun o cărămidă lângă un zid ca să ajung la ea.”

Josh Hutcherson

„Primul meu sărut a fost pentru un film numit Little Manhattan când aveam doar 11 ani. Părinții mei mi-au făcut o surpriză și au zburat în New York ca să fie prezenți la scenă, să mă susțină. A fost un prim sărut oribil, erau în jur de 50 de oameni în jur care se uitau la mine.”

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *