Portia de Rossi vrea sa ia numele partenerei sale de viata, Ellen DeGeneres

By  | 

Cererea a fost depusa la tribunalul din Los Angeles pe 6 august, insa acest document, postat pe site-ul E! Online, arata faptul ca Portia de Rossi l-a semnat la sfarsitul lunii martie.

Cele doua actrite s-au casatorit in California in 2008, intr-o perioada in care autoritatile acestui stat american aprobau casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Ulterior, o lege votata in California a interzis casatoriile intre persoane de acelasi sex in acest stat. Insa, saptamana trecuta, un judecator federal din California a hotarat ca acea interdictie este neconstitutionala. Decizia acestui judecator va fi atacata la o instanta superioara.

Portia de Rossi, care a jucat in serialele „Ally McBeal”, „Prietenie pe muchie de cutit/ Nip/Tuck” si „Arrested Development”, si-a schimbat deja numele o data – din Amanda Lee Rogers -, la varsta de 15 ani.

Artista de musicaluri, actrita si autoare de carti, Ellen DeGeneres a provocat un soc in randurile opiniei publice in 1997, cand a anuntat ca este lesbiana, in timpul unei emisiuni a lui Oprah Winfrey. In prezent, Ellen DeGeneres prezinta un popular talk show de televiziune care ii poarta numele.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *