Playlist-ul lui Armin van Buuren de la Neversea, o comoară a iubitorilor de trance

Te gândești deja la următoarea ediție a festivalului Neversea? Îți amintești de răsăritul pe care l-ai petrecut alături de regele muzicii trance? Ei bine, până anul viitor, sau până la festivalul UNTOLD, poți asculta din nou playlist-ul lui Armin van Buuren.

În cele 5 ore petrecute pe scena principală, 76 de piese s-au auzit pe întreg litoralul românesc. De la producția alături de Vini Vici, Alok și Zafrir, ”United” până la ”Run Free”,  artistul a încins atmosfera de la malul mării.Și pentru că artistul trăiește prin muzică, numele producțiilor îl reprezintă la fel de mult ca numărul fanilor ce i sunt alături an de an : ” I Live For That Energy”, ”My Symphony”, mashup-ul ”Don t go”  sau ”Be in The Moment”, sunt doar o parte dintre producțiile pentru care sigur ai deschis Shazam-ul.

Dă play producției pe care Armin o are cu Emma Hewitt ” Forever Is Ours” dacă vrei să aduci Neversea la tine în casă, și continuă cu ”The House Of House”. Prietenii tăi sigur se vor bucura, iar tu te vei simți cea mai bună gazdă.

Continuă petrecerea cu restul pieselor din playlist :

https://www.1001tracklists.com/tracklist/2qssh96k/armin-van-buuren-mainstage-neversea-festival-romania-2018-07-07.html

Producătorul și DJ-ul olandez Armin van Buuren se află pe culmile carierei sale, fiind votat mai mulți ani la rând, cel mai bun DJ din lume. Cu o experiență muzicală de 10 ani și milioane de fani, Armin van Buuren este o legendă a muzicii electronice.

Citeşte şi: Interviu exclusiv cu Armin van Buuren

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.