Pink, Femeia Anului 2013

By  | 

Pink urmează să îşi ridice premiul în cadrul unei gale speciale,  Billboard’s Women in Music, organizată pe 10 Decembrie la New York City. Născută Alecia Moore, cântăreaţa a avut un an grozav, în care a primit numeroase premii , care au culminat cu titlul de ”Femeia Anului 2013”.

„Am fost absolut şocată şi surprinsă să aflu că Billboard m-a numit pe mine Femeia Anului. A fost un an incredibil şi mă simt recunoascătoare radiourilor care mi-au rămas alături, fanilor şi prietenilor şi tuturor talentelor cu care am avut norocul să lucrez pentru acest album” a mărturisit cântăreaţa.

Albumul lui Pink, lansat în septembrie anul trecut, ”a fost cel mai bine vândut album feminin al anului şi a fost un blockbuster, a vândut toate biletele la concerte internaţionale. Mai devreme în acest an „Just Give Me a Reason” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot 100, continuând succesul ei uimitor care datează de la debutul ei din 2000. Combină toate astea cu un spirit care inspiră fanii de toate genurile şi vei descoperi cât de complexă este Pink. Va continua cu siguranţă să aibă parte de multe împliniri în carieră şi în anii ce vor urma" a declarat Bill Werde, directorul editorial al Billboard.

Felicitări şi din partea noastră, Pink! Haideţi acum să mai ascultăm încă o dată împreună, „Just Give Me a Reason”.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *