Piesa femeilor asumate si curajoase

Sore  lanseaza „Saruta-ma si taci”, piesa femeilor asumate si curajoase.

„Saruta-ma si taci” nu este doar alta piesa de dragoste. E un cantec care vorbeste deschis despre asumare, despre curajul de a arata cine esti si ce simti.

Consider ca o fata trebuie sa aiba curajul de a spune ce isi doreste, fie ca vorbim despre cariera sau despre viata personala. De aceea, atunci cand am scris Saruta-ma si taci, am vrut sa subliniez exact motto-ul dupa care eu ma ghidez zi de zi: If you want it, go and get it! Cred ca dincolo de tatonarea dintre doi oameni si de limbajul non-verbal, putem oricand sa actionam”, povesteste Sore despre mesajul piesei.

Videoclipul a fost regizat de Ionut Trandafir, cu care artista a colaborat si pentru clipul piesei “Dintr-o mie de femei”.  “Dragostea e de multe ori ca o joaca, iar in videoclip am vrut sa pun in lumina acest lucru. Jocul din relatie prinde contur prin catusele in jurul carora se nasc tachinari sau alinturi, ca intr-un duel al iubirii dintre un El si o Ea”, rezuma regizorul povestea clipului.

Sore a lansat hituri ca “Different”, “Beautiful life”, “Dor sa-ti fie dor”, “Cand vremea e rea” sau “Noapte calda” in duet cu Bere Gratis, cu primele locuri in topurile muzicale si milioane de vizualizari pe YouTube. Luna trecuta ne-a incantat cu cel mai recent single al ei, “Dintr-o mie de femei” care, intr-un timp scurt, a depasit 3 milioane de vizualizari pe YouTube, iar de curand a inceput o serie inspirationala de interviuri cool cu “Fete rebele” pe propriul canal online:

Mai multe informatii despre Sore gasiti pe Facebook

https://www.facebook.com/Soreofficial/

Instagram  https://www.instagram.com/soreonline/?hl=ro  sau Youtube https://www.youtube.com/channel/UC3dDmBjYW2xy_jJwpWEmxBQ

„Saruta-ma si taci” este compusa de Sore impreuna cu Smiley, Jean Gavril, Serban Cazan si Florin Boka, in studiourile HaHaHa Production.

Citeste si: Sore a lansat „Dintr-o mie de femei

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.