Piesa care a impresionat vedetele autohtone

Piesa mea de dor, prima piesa lansata de Seredinschi, a atins nu numai inimile fetelor care au vrut sa-l faca auzit pe Seredinschi, dar si atentia vedetelor. Cabral, Radu Valcan si Adela Popescu, Teo Trandafir, Razvan Fodor sau Dragos Bucurenci au postat pe paginile lor anuntul din ziar, care a uimit publicul pentru originalitatea ideii.

Piesa mea de dor a fost compusa pentru cineva aparte. Totul a fost neobisnuit pentru mine, sentimentul acela ciudat pe care il traiesti atunci cand nu poti sa mai iei legatura cu persoana care iti era candva atat de apropiata. Chiar si acum retraiesc unele momente petrecute impreuna. Simteam nevoia sa ma fac auzit.Trebuia sa-i spun de cantec si ea trebuia sa stie. M-am gandit ca anuntul din ziar nu va trece neobservat. Recunosc, imi era dor si cred ca nu e niciodata prea tarziu sa spui asta, chiar si prin cantec.Drumul lui in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus aceasta prima piesa. „Colegii si toata echipa de la HaHaHa Production mi-au ascultat povestea si m-au incurajat sa dau anuntul.”

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie.

Citește și: Feli a lansat “Royalty” varianta in limba engleza a piesei “Buna de iubit”

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.