Petreceri aniversare de milioane!

2018 a fost anul extravagenţei în rândul vedetelor, mai ales când a venit vorba de petrecerile zilelor de naştere, unde toate celebrităţile au încercat să epateze într-un mod unic şi să se distreze de toţi banii.

Cara Delevingne

La doar 26 de ani, Cara Delevingne a organizat o petrecere MERmazing, cum ea însăşi a numit-o. Invitaţi de seamă de la Margot Robbie, Zoe Kravitz, Sienna Miller la Kate Beckinsale, un photobooth unde instrumentele muzicale au devenit extrem de sexy şi, bineînţeles, o sirenă în carne şi oase care, se pare, a costat destul de mult. Totul a fost completat de inele de aur de 24 de karate marca Julien McDonald şi un tort în forma unei frunze de canabis.

Kylie Jenner

Cu o avere de aproape un milliard de dolari, Kylie Jenner şi-a aniversat cei 21 de ani pe cheltuială mare, aşa cum ar face-o orice mogul: Rolls Royce vintage, salopetă cu 70,000 Swarovski, extensii de păr slavic în valoare de 8 000 dolari şi mult sclipici.

Gigi Hadid

Măcar o dată în viaţă, toţi ar trebui să experimentăm un “Golden Birthday” ca cel al fotomodelului Gigi Hadid, la aniversarea celor 23 de ani. Alături de toţi prietenii ei, printre care au fost prezenţi şi Bella, Joan Smalls, Hailey Baldwin, Martha Hunt, Olivia Culpo, Gigi a strălucit din cap până-n picioare. Unde? La Brooklyn Heights Social Club, de unde a putut să vadă tot oraşul Manhattan.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de noiembrie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Instagram, Guliver/Getty Images. Text: Bianca Dragomir

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.