Petrecerea continua pentru Kim Kardashian

By  | 

Sărbătorita a purtat 2 ţinute albe de când şi-a anunţat logodna cu rapper-ul Kanye West, pesemne vrea să ajungă în faţa altarului cât mai repede. Kim Kardashian şi-a sărbătorit ziua de naştere în weekend în ”Oraşul Păcatelor”, Las Vegas,  însă nu s-a pripit la o nuntă spontană într-una din numeroasele capele. Cu siguranţă că trebuie să ne aşteptăm la o nuntă cu mult, mult fast atunci când va veni momentul.

Kim a fost însoţită de logodnicul său, mama şi surorile sale Kourtney şi Khloe. Şi de această dată a lipsit de la petrecere tatăl vitreg al starletei, Bruce Jenner, care a fost omis de pe lista invitaţilor şi la petrecerea organizată de Kanye West. Nu au venit la petrecerea organizată în clubul exclusivist al hotelului Venetian, Tao, nici Kendall, Kylie, Rob, Brody şi Brandon.

Kanye  apurtat la petrecerea aniversară a lui Kim un sacou de un roşu aprins peste un tricou gri şi jeansi negri. Celelalte fete din familia Kardashian au adoptat şi ele ţinute în black & white, la fel ca sărbătorita. Micuţa Nori a fost lăsată acasă în acest timp, în grija bonei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *