Perucile, secretul părului spectaculos al vedetelor

Nu doar o dată am admirat părul vedetelor, dorindu-ne să arătăm și noi atât de bine. Adevărul este că multe dintre ele poartă, de fapt, peruci.

În fiecare zi vedem măcar o poză sau un clip cu o vedetă – ori la televizor, ori pe vreun site de știri, ori în news feed-ul Facebook. În 90% dintre cazuri, acestea arată extraordinar: au un păr de milioane, un machiaj perfect, un corp de viespe și o ținută demnă de covorul roșu. Inevitabil, ne întrebăm de ce nu arătăm și noi la fel, iar acest lucru poate duce la anumite complexe de care cu greu putem scăpa.

Ceea ce uităm e că foarte multe dintre vedete au un nutriționist și un antrenor personal, sunt fardate de make-up artiști și au în spate o echipă de stiliști. Dar cum rămâne cu părul? Ei bine, unele dintre ele poartă extensii sau chiar peruci.

În urmă cu câteva luni, Keira Knightley a mărturisit că ani de zile a purtat peruci din cauza căderii părului, însă nimeni nu a observat acest lucru. Acum, site-ul american Refinery 29 a descoperit că Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Christina Aguilera, Shay Mitchell, Jordan Dunn și multe alte vedete mai folosesc uneori peruci.

Nu e neapărat nevoie să îmi tund părul sau să îl vopsesc”, spune Shay Mitchell. „Mă pot juca cu o perucă pe care o pot purta câteva ore”.

Așa cum fotografiile pe care le vedem în reviste nu reflectă realitatea, fiind de obicei foarte editate, nici pozele vedetelor de la anumite evenimente nu ar trebui să ne facă invidioase. Nicio persoană din lume nu arată perfect, iar „secretul” frumuseții vedetelor este simplu: peruci, extensii de păr, extensii de gene, operații estetice, ajutor primit de la nutriționiști, antrenori personali, make-up artiști, stiliști și editarea pozelor.

Însă când ajung acasă, se dezbracă, se demachiază și scot peruca, vedetele arată exact ca noi: unele au fire despicate, altele au acnee, foarte multe au vergeturi și celulită, majoritatea are riduri etc.

Acestea fiind spuse, data viitoare când admiri și invidiezi o vedetă, adu-ți aminte că nu arată atât de perfect precum pare la prima vedere!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.