Personaje din Frozen distribuite in serialul Once Upon a Time

By  | 

Filmul de animaţie „Frozen”/„Regatul de gheaţă” apărut anul trecut a avut un succes atât de mare încât s-a transformat într-un adevărat fenomen, povestea sa fiind preluată şi inclusă chiar şi în seriale de televiziune.

Astfel, în următorul sezon al serialului „Once Upon A Time”/„A fost odată ca niciodată” vor apărea personaje din „Frozen”, iar numele primilor actori care le vor interpreta rolurile au fost deja anunţate.

Producătorii Adam Horowitz şi Edward Katsis au ales-o pe australianca Georgina Haig pentru rolul reginei Elsa, cea care nu şi-a putut controla puterile magice, îngheţându-şi astfel regatul. Pentru rolul sorei sale, Anna, a fost aleasă debutanta Elizabeth Lail. Kristoff este al treilea personaj ce va apărea în „Once Upon A Time”, iar rolul său va fi interpretat de Scott Michael Foster.

Drama fantasy „Once Upon A Time” aduce în lumea modernă personaje dintre cele mai populare basme, cum ar fi Albă ca Zăpada, Făt Frumos sau Scufiţa Roşie. Acestea au fost aduse în oraşelul Storybrooke, iar o vrajă făcuta de o regină malefică nu le permite să îşi amintească cine sunt cu adevărat.

Georgina Haig are 28 de ani şi lucrează în cinematografie din 2008. S-a făcut cunoscută pentru rolurile din „Road Train” (2010), „Crawl”/„Târâş-grăpiş” (2011) şi „The Sapphires” (2012). De asemenea, a jucat şi în serialul science-fiction „Fringe”.

Scott Michael Foster, care va interpreta rolul lui Kristoff, este un actor american în vârstă de 29 de ani, cunoscut în special pentru rolul din serialul „Greek”. A mai jucat şi în „Teenage Dirtbag” (2009) şi „Neighbros” (2011).

Noi abia aşteptăm să apară noul sezon al „Once Upon A Time”/„A fost odată ca niciodată”, pentru a vedea-o pe Georgina Haig în rolul regizei Elsa!

Tu eşti fană al animaţiei „Frozen” şi al serialului „Once Upon A Time”?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *