Perez Hilton are o fetita, Alma Mia

By  | 

Celebrul blogger are o fetiţă născută lunea trecuta, Alma Mia, de către o mamă surogat.

Nimeni ȋn afară de mama şi sora lui nu a ştiut că Perez Hilton aşteaptă al doilea copil, o fetiţă de data aceasta, botezată de către celebrul blogger cu numele Alma Mia.

“Mia Alma” ȋnseamnă “Sufletul Meu” ȋn spaniolă, un nume frumos despre care bloggerul spune că “Mia Alma pentru că sunt un romantic”.

Perez mai are un fiu născut ȋn anul trecut Mario Armando Lavandeira III.

Reactia vedetelor la nasterea Bebelusului Regal

Hilton a dezvăluit că fetiţa lui Mia Alma s-a născut sâmbăta trecută dintr-o mamă surogat şi a adăugat faptul că a celebrat Ziua Mamei (11 mai ȋn America) alături de copiii lui şi că “este cel mai frumos mod de a sărbători Ziua Mamei”.

Hilton a dezvăluit că a ȋncercat de mai multe ori să aibă un al doilea copil, dar că celelalte tentative au eşuat şi că “ȋncepusem să pierd speranţa. Este tare greu să rămâi ȋnsărcinată şi fiecare copil este o binecuvântare”.

Pentru a le oferi copiilor lui un mediu mai adecvat pentru a-i creşte, Perez s-a mutat din Los Angeles ȋn New York declarând despre această schimbare că “suntem mai activi aici” şi că ȋncă nu şi-a găsit jumătatea, dar că “sunt deschis ȋn această privinţă”. Totuşi, prioritatea o reprezintă copiii lui Mia şi Mario.

Privind faptul că a ţinut secretul sarcinii timp de nouă luni, Perez Hilton a susţinut că “a fost cel mai greu de ţinut acest secret”. De asemenea, s-a declarat ȋmpotriva poziţiei luate de către Dolce&Gabbana, celebrul cuplu de designeri criticând vehement decizia de a avea copii cu ajutorul unui surogat sau in-vitro.

(ȋn foto) Perez Hilton şi primul său copil, Mario

Comments

comments