Penelope Cruz şi Irina Shayk fac echipa

By  | 

Surorile Cruz s-au aliat şi au lansat o colecţie de lenjerie pentru Agent Provocateur, de a cărei promovare s-a ocupat şi Penelope. Aceasta a trecut în spatele camerelor de filmat pentru a realiza un clip în care apare în prim plan frumoasa Irina Shayk, dar nu numai. Penelope Cruz a rămas tot timpul în spatele camerelor de filmare şi le-a cedat locul mai multor modele.

În clip, Irina este urmărită de un bărbat printr-o casă plină de femei aproape goale. Din păcate pentru acesta, totul se dovedeşte a fi o simplă fantezie, atunci când este trezit de Javier Bardem, care face o apariţei surpriză la finalul clipului. O altă surpriză frumoasă este apariţia Monicăi în clip, care poartă o rochiţă baby-doll roz. Aceasta a filmat scena cu câteva zile înainte să  nască.

Partenerul Irinei a mărturisit plin de încântare că nu va uita prea curând această experienţă şi că i-a făcut foarte mare plăcere să filmeze cu modelul de origine rusă. Deşi filmase toată ziua cu modele, acesta a fost atât de impresionat de apariţia Irinei, încât a început să râdă din senin în timpul filmărilor.

”Am vrut să trimit mesajul că această colecţie este pentru toată lumea. Pot să văd frumuseţea în atâtea tipuri diferite de femei. Nu am vrut să arăt doar trupurile frumoase de modele, ci am vrut să spun o poveste” a mărturisit Penelope.

Piesele de lenjerie au denumiri spaniole, precum Clementina, Alicee dar şi Penelope şi Monica. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *