Penelope Cruz a nascut!

By  | 

Conform publicaţiei Hello Magazine, Penelope Cruz s-a internat la un spital din Madrid luni seara, acolo unde a născut al doilea copil al cuplului Cruz-Bardem. Cei doi sunt mândrii părinţi şi ai unui băieţel, Leonardo, în vârstă de 2 ani.

Încă nu a fost dat publicităţii sexul celui de-al doilea copil, însă Penelope şi Javier sunt extrem de încântaţi să fie părinţi din nou.

Cuplul a fost văzut în public ultima oară la un concert în Madrid, pe 20 iulie. Deşi era clar într-un stadiu avansat al sarcinii, iar burtica sa era extrem de mare, Penelope, în vârstă de 39 de ani s-a simţit foarte bine alături de soţul său, Javier, în vârstă de 44 de ani.

Cei doi proaspăt părinţi sunt extrem de discreţi în ceea ce priveşte viaţa lor de familie. De aceea, Penelope a ales să stea în Madrid pe perioada sarcinii, pentru a evita să devină subiect de conversaţie zilnic în presa mondenă din S.U.A., care nu cunoaşte limite.

”Vreau ca fiul meu şi copiii mei -dacă am mai mulţi- să crească într-un mod cât mai anonim posibil. Dacă eu şi tatăl lor am decis să avem această meserie, asta nu dă nimănui dreptul de a ne invada intimitatea” a declarat frumoasa actriţă.

Sarcina şi naşterea celui de-al doilea copil al cuplului Cruz-Bardem a coincis nu doar cu naşterea bebeluşului regal, ci şi cu cel al surorii lui Penelope, Monica. Aceasta a dat naştere unei fetiţe în luna iunie, iar copilul nu are un tată celebru deoarece actriţa a apelat la o clinică de fertilizare, unde a folosit spermă de la un donator anonim.

UPDATE: Penelope a nascut o fetita, conform publicaţiei Hola.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *