Paul Walker a murit intr-un accident stupid

By  | 

Vestea că actorul Paul Walker a decedat într-un accident de maşină ar putea părea la prima vedere o strategie de marketing ieftină, dar este un fapt real. Actorul în vârstă de 40 de ani, renumit pentru rolul său în seria de filme ”Fast & Furious”, a decedat într-un accident de maşină sâmbătă după-amiază.

Paul Walker era pasager într-o maşină Porche care era condus de un prieten. Şoferul a pierdut controlul asupra maşinii, care s-a lovit de un stâlp şi a izbucnit în flăcări, făcând orice efort de a salva viaţa pasagerilor inutil. Ambii au fost declaraţi decedaţi la sosirea echipelor de salvare.

Actorul era prezent la un eveniment caritabil, ”Reach Out Worldwide”, menit să strângă fonduri pentru victimele taifunului din Filipine. Se pare că maşina Porche în care Paul Walker şi prietenul său şi-au găsit sfârşitul aparţinea firmei actorului, Always Evolve şi făcea parte din show-ul auto de la evenimentul caritabil.

Atât fanii cât şi colegii de breaslă ai actorului sunt încă în stare de şoc după aflarea veştii. Vin Diesel a postat o fotografie alături de Paul Walker pe contul de instagram alături de următorul comentariu ”Frate, o să îţi simt lipsa foarte tare. Nu mai am cuvinte. Raiul a câştigat încă un înger. Odehneşte-te în pace.”

Iată şi un film de la faţa locului, preluat de pe site-ul TMZ, în care putem observa cât de violent a fost accidentul în care actorul Paul Walker a decedat.

Comentariile sunt de prisos, odihnească-se în pace!

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *