Palm Springs International Film Festival – lista castigatorilor

By  | 

Palm Springs a fost gazda primului festival de film în 2014 şi a reunit pe covorul roşu vedete importante precum Julia Roberts, Meryl Streep, Tom Hanks, Ewan McGregor şi alţii. Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii s-a datorat Sandrei Bullock.

Actriţa din „Gravity” a mărturisit că a făcut greşeala să îşi caute numele pe Google, ceea ce ne îndeamnă să nu facem şi noi…niciodată. Şi ca să afle care este părerea oamenilor despre ea cât mai aproape de realitate, actriţa a început să citească ce comentau oamenii la articolele despre ea. Cele mai dese referiri erau la vârsta ei (peste 40 de ani) şi la talentul ei actoricesc, pentru mulţi comentatori lipsind cu desăvârşire.

Primindu-şi premiul pentru rolul din filmul „Gravity”, Sandra a declarat: „este adevărat, am un an foarte bun pentru că Alfonso Cuaron mi-a oferit o oportunitate care apare o dată în viaţă. Aşadar, din partea unei actriţe nu prea talentate sau atrăgătoare, o femeie mediocră cu vârsta de peste 40 de ani, sunt extraordinar de recunoscătoare.”

Tot de pe internet, actriţa a mai aflat că este într-o dispută cu Julia Robers, aşa că a ţinut să facă o precizare importantă în această privinţă. „Aparent, Julia, tu şi cu mine suntem într-o dispută pentru George Clooney. Am vorbit despre asta, nu? Este custodie comună şi suntem amândouă mulţumite aşa.” 

Dintre câştigători nu au fot prezenţi Jennifer Lawrence şi Christian Bale pentru a primi premiul pentru „American Hustler”. În plus, pe covorul roşu i-am văzut pe Ewan McGregor, Collin Farrel, Naomie Harris, Idris Elba, Bradley Cooper şi Jane Fonda.

Palm Springs International Film Festival – lista câştigătorilor

Meryl Streep – Icon Award

Sandra Bullock –  Desert Palm Achievement Award

Julia Roberts – Spotlight Award

Distribuţia filmului „American Hustle” – Ensemble Performance Award

Bono (U2) pentru melodia „Ordinary Love”– Sonny Bono Visionary Award 

Tom Hanks – Chairman’s Award

Matthew McConaughey – Desert Palm Achievement Award

Lupita Nyong’o – Breakthrough Performance Award 

Bruce Dern – Career Achievement Award

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *