(P) Yilena Hernández construiește un imperiu al genelor de lux

Superbă, impunătoare și extrem de ambițioasă — cine este Yilena Hernández? Supranumită și „Barbie cea cubaneză”, fotomodelul cu o siluetă perfectă și-a creat rapid un nume în modeling, devenind imaginea mai multor branduri cunoscute și o prezență constantă la toate Săptămânile Modei internaționale, apărând pe podiumurile creatorilor de Haute Couture precum Tom Ford, Balmain și Roberto Cavalli.

Însă Yilena este mai mult decât un fotomodel cu un corp perfect prezent în paginile revistelor și site-urilor dedicare modei, precum Maxim, Esquire, Vogue sau Elle. Yilena Hernández este, actualmente, și un antreprenor de succes în industria de beauty, care și-a făcut o misiune de a pune zi de zi în valoare frumusețea unică a fiecărei femei!

De la bun început, cariera în modă a fashionistei originare din Holguin, Cuba, a adus-o în preajma unora dintre cei mai renumiți profesioniști din lume în domeniul cosmeticelor, așa că Yilenei nu i-a luat mult să observe lipsa de pe piață unui produs elementar pentru frumsețea oricărei femei care activează (sau nu) în showbiz: genele false cu adevărat de calitate.

Astfel, în 2019, a luat ființă Yilena Luxury Lashes, companie care produce în prezent 10 stiluri de gene-bijuterie, perfecte pentru forma ochilor tăi. Lucrând cot la cot cu branduri de renume, Yilena a creeat o line exclusivă de gene de lux care fac orice femeie care le poartă să se simtă ca la o ședință foto în fiecare zi! Genele Yilenei pun în valoare privirea și frumusețea naturală a ochilor tăi, indiferent de forma lor, de anotimp sau de ținuta pe care alegi să o porți.

Urmărește-o pe Yilena și achiziționează-ți și tu o pereche de gene false cu adevărat glamuroase, accesând @yilena_hernandez.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.