Oscar 2018: Printre prezentatorii de anul acesta vor fi DAVE CHAPPELLE, SANDRA BULLOCK, LUPITA NYONG’O

Producatorii Premiilor Oscar 2018 Michael De Luca și Jennifer Todd au anunțat astăzi ultima listă completă a prezentatorilor celei de-a 90-a ediţie a Galei Oscar. Printre aceştia se numără vedete precum: DAVE CHAPPELLE, SANDRA BULLOCK, LUPITA NYONG’O.

Găzduit de către Jimmy Kimmel, acelaşi prezentator de anul trecut, show-ul va fi transmis woldwide pe postul de televiziune ABC şi în România pentru al patrulea an consecutiv, de Digi24 și Digi Film, pe 4 spre 5 martie, de la ora 01:30 și până în jurul orei 07.00.Digi Film și Digi24 vor difuza și versiunea editată a Premiilor OSCAR în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21:50 pe Digi Film și de la 23.30 pe Digi24 HD.

Oana Zamfir și invitații ei vor comenta predicțiile, momentele de vârf ale anului cinematografic și cele mai importante secvențe ale serii, începând cu ora 01:30.

Prezentatorii suplimentari ai show-ului, cei care vor anunţa nominalizările, câştigătorii sunt Emily Blunt, Sandra Bullock, Dave Chappelle, Eugenio Derbez, Ansel Elgort, Jane Fonda, Jodie Foster, Eiza González, Ashley Judd, Nicole Kidman, Matthew McConaughey, Helen Mirren, Rita Moreno, Lupita Nyong’o și Christopher Walken.

Matthew McConaughey

„Acești actori au interpretat unele dintre cele mai eroice personaje, unele dintre cele mai aspiraționale și pe care nu le vom uita niciodată”, au declarat De Luca și Todd. „Făcând asta, ei nu numai că au distrat lumea, ci au adus lumină întreaga experiență umană”.

Lupita Nyong’o

Citeşte şi: 

Sursă foto: http://oscar.go.com

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.