Olga Kurylenko, mai mult decat femeia Bond

By  | 

Olga e stabilita in Franta de mai bine de un deceniu, de cand a decis sa paraseasca Ucraina pentru a urma o cariera de manechin in capitala modei. Stia ca-si asuma un risc, dar a plecat cu gandul ca va avea unde sa se intoarca daca va da gres. Din fericire, succesul i-a suras repede, pozand pentru multe reviste si branduri celebre. Si cum filmul e o chestie tare tentanta, si-a incercat norocul.

Lungul drum catre Bond

Daniel Craig a participat la cea de-a treia auditie a Olgai, iar ea a trebuit sa interpreteze o scena alaturi de el. „Am simtit o legatura intre noi”, spune Olga.

Cat despre lipsa scenelor erotice, in ciuda faptului ca s-a declarat anterior o impatimita a scenelor de „sclavie sexuala”, Olga spune: „M-am saturat sa mi se ceara sa fac astfel de scene, nu-s ceea ce-mi doresc. E mai important sa arati personajul asa cum e. Din pacate, oamenii vad intr-o scena erotica doar atat…”

Bond. Femeia Bond.

„Cine nu si-a dorit sa fie Bond girl? E o experienta incredibila. Am vazut si alte filme cu Bond si mi-au placut. L-am vazut si pe ultimul si Craig e Bond-ul meu preferat. Abia asteptam sa fiu partasa – scenariul e grozav si isi aleg oamenii cu mare atentie.”

Entuziasmul ei a fost rasplatit cum se cuvine: numele ei a capatat greutate la Hollywood. Singurii care se opun sunt reprezentantii comunistilor din fosta URSS, cei care au acuzat-o de „acte de tradare intelectuala si morala”, pentru ca „Bond este Ucigasul a sute de sovietici si al aliatilor lor”.

Dragoste in platou

Multe vedete se obisnuiesc intr-atat cu partenerul de platou incat il iau acasa. De tot. Ce parere are Olga de asta?

„In primul rand, actorii petrec mult timp la munca si majoritatea oamenilor pe care-i cunoastem sunt de obicei actori. Da, actorii tind sa se indragosteasca de alti actori. Dar nu se intampla mereu. Sigur ca am ajuns sa-l cunosc mai bine pe Daniel pentru ca am petrecut foarte mult timp impreuna…

E logic si mi se pare de inteles. Adica, e mai logic sa intalnesti pe cineva in platou decat pe strada, fara sa-l cunosti absolut deloc. Eu nu cred in dragostea la prima vedere…!”

Cascadoarea

Olga n-a avut nevoie de dublura pentru a face cea mai mare parte a scenelor periculoase, iar daca ai vazut filmul, ai vazut ca sunt dificile.

„Scena de pe barca… Era destul de greu sa nu cazi din barca, pentru ca mergea la fel de repede ca un montagne russe. Serios, ca un Porche. A fost uimitor. De obicei, cand esti pe o astfel de ambarcatiune de viteza, te tii si cand stai jos… iar noi trebuia sa ne luptam”, povesteste actrita.

„Apoi era prevazut sa ne lovim de alte ambarcatiuni, iar noi eram in barca atunci cand ne buseam. Slava Domnului ca aveam pantofi fara toc.”

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *