Oana Tache, trimisul special MTV Romania la MTV European Music Awards 2015

By  | 

VJ-ul Oana Tache este pentru a 5-a oară trimisul special al MTV România la MTV EMA, ce va avea loc pe 25 octombrie.

MTV EMA, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale europene ale anului, a ajuns la ediția cu numărul 21. Evenimentul reunește an de an în Europa cele mai populare staruri internaționale din industria muzicii, iar la fiecare ediție sunt premiate cele mai bune compoziții audio și video, dar și cei mai talentați cântăreți din lume.

Oana Tache a mai ajuns la MTV EMA și în 2009 la Berlin, în 2010 la Madrid, în 2013 la Amsterdam, în 2014 la Glasgow, iar acum e gata sa ia cu asalt Milano! Ea a stat de vorba cu nume importante din industria muzicală precum Shakira, Katy Perry, Pete Wentz, Placebo, Jonas Brothers, Green Day, Tokio Hotel, Joss Stone, Daniel Merriweather, Pixie Lott, Elena Paparizou, Dima Bilan, Backstreet Boys, David Guetta, Shaggy, Armin Van Buuren, Faithless, FatBoySlim, Paul Van Dyk, Tiesto etc.

Anul acesta, în urma voturilor fanilor, Inna a fost desemnată Best Romanian Act 2015 și va primi trofeul de la VJ Oana Tache. „Pentru mine este o onoare să reprezint România și MTV România pentru a 5-a oară la MTV EMA și să îi aduc Innei trofeul pentru Best Romanian Act direct de la Milano! Mă simt de parcă aș fi primit și eu un premiu, având în vedere că urmează să îi văd pe scena MTV pe Ed Sheeran, Rudimental, Jason Derulo, Ellie Goulding și Pharell Williams. Promit să mă întorc cu cele mai cool suveniruri pentru fanii MTV!”, a declarat Oana Tache.

MTV EMA 2015 va fi difuzat, în direct, din Milano, duminica 25 octombrie, de la ora 22:00.

Comments

comments