Nunţile secrete ale anului: s-au căsătorit fără ca nimeni să nu afle nimic

Nu toate vedetele visează să aibă nunţi ca-n poveşti, cu rochii de mireasă demne de o prinţesă. De fapt, pentru multe dintre ele, o nuntă intimă, de care să nu afle nimeni, e ţelul suprem. Jennifer Aniston, Mary Kate Olsen, Beyonce şi Blake Lively sunt doar câteva dintre celebrităţile care au reuşit imposibilul: s-au căsătorit fără ca nimeni să nu afle nimic. Iată câteva dintre nunţile secrete ale anului care tocmai s-a încheiat.

Amanda Seyfried şi Thomas SadoskiLa începutul lui 2017, Amanda Seyfried şi Thomas Sadoski – care s-au cunoscut în 2015, în timpul filmărilor pentru The Way We Get By, şi s-au logodit în 2016 – au anunţat că s-au căsătorit. ”Am plecat la ţară cu un oficial de la primărie, doar noi doi, şi am făcut-o”, a mărturisit Sadoski.

RuPaul şi Georges LeBar

RuPaul s-a căsătorit cu iubitul lui în luna ianuarie a lui 2017, dar ştirea s-a aflat în martie. ”N-am spus niciodată asta la televizor, dar ne-am căsătorit”, a spus RuPaul în cadrul unui episod al emisiunii Hollywood Today Live. ”Am făcut-o când am împlinit 23 de ani de relaţie. Ne-am cunoscut în 1994, pe ringul de dans de la Limelight, de ziua lui Georges. Aşa că ne-am căsătorit tot de ziua lui, aniversând data când ne-am cunoscut.”

Ilana Glazer şi David Rooklin

Starul serialul Broad City s-a căsătorit în februarie cu savantul David Rooklin, la primăria oraşului New York. ştirea a devenit virală atunci când prietena actriţei, Phoebe Robinson, a postat pe Instagram un mesaj în care îi felicita pe fericiţii însurăţei.

Kellan Lutz şi Brittany Gonzales

Starul din Twilight şi iubita acestuia si-au anunţat căsătoria de Ziua Recunoştinţei. Cei doi au postat pe conturile lor de Instagram selfie-uri, iar Kellan şi-a însoţit fotografia cu următorul mesaj: ”Ziua Recunoştinţei este de departe sărbătoarea mea preferată din an. Anul acesta a fost cel mai bun dintre toţi şi sunt extrem de recunoscător că de acum înainte voi împărtăşi aventurile vieţii cu soţia mea de vis, care-mi este şi cel mai bun prieten!!!”

Citeşte continuarea materialului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan.

FOTO: Instagram, Guliver/Getty Images. Text: Roxana Dobriţă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.