Nunta printului William cu Kate Middleton va fi transmisa live pe internet

By  | 

Nunta britanica regala din 29 aprilie 2011 va fi urmarita de aproximativ 2 miliarde de persoane si va putea fi vizionata in direct pe site-ul www.youtube.com/theroyalchannel.

Surse oficiale de la Palatul St. James, resedinta oficiala a printilor William si Harry, au declarat ca transmisiunea va fi efectuata de catre postul public de televiziune BBC, fara a contine insa comentariile de pe post.

La randul lor, responsabilii site-ului YouTube au precizat ca un blog live multimedia va rula alaturi de live stream-ul postat pe YouTube.

In plus, fotografii de la nunta regala vor fi postate pe site-ul de partajare de imagini Flikr, iar anunturile din ziua nuntii vor fi publicate pe site-ul oficial al casatoriei regale – www.officialroyalwedding2011.org.

La randul sau, contul @ClarenceHouse posteaza pe Twitter actualizari in direct din ziua nuntii, care vor fi integrate in blogul live postat pe site-ul YouTube. Tot pe Twitter, fanii ii vor putea felicita pe miri.

Astfel, familia regala britanica isi dovedeste din nou deschiderea catre internet si aplicatiile media.

Dupa ce in trecut a fost acuzata ca a pierdut contactul cu Marea Britanie moderna, familia regala si-a creat o pagina pe reteaua de socializare Facebook – www.facebook.com/TheBritishMonarchy.

  • Kate Middleton (29 ani) si printul William (28 ani), al doilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut in 2001 la universitatea St. Andrews, dar relatia lor a fost intrerupta de o scurta despartire, in 2007. Cei doi s-au logodit in octombrie 2010, iar casatoria lor va avea loc la catedrala Westminster din Londra, in prezenta a aproximativ 1.900 de invitati.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *