Noul single U2 pe scena premiilor BRIT 2009

By  | 

Ceremonia BRIT Awards din acest an pare a fi una dintre cele mai asteptate, U2 confirmand participarea, in timp ce legendarii Pet Shop Boys urmeaza a fi premiati pentru intreaga cariera. Acestia din urma vor incanta de asemenea publicul cu o prestatie live supriza, detalii despre aceasta urmand sa fie anuntate in perioada urmatoare.

Show-ul va fi unul cu multa muzica de cea mai buna calitate, iar unele dintre cele mai importante talente ale industriei vor fi prezente fie pentru a canta, fie pentru a primi premiile cuvenite.

Ged Doherty, presedintele Comisiei BRIT a declarat: “Suntem extrem de incantati sa puteam confirma ca cei de la U2 au ales premiile BRIT pentru premiera globala a primului single de pe noul lor album. Alaturarea lor listei deja impresionante de artisti care vor fi prezenti la ceremonie intareste inca odata ideea ca premiile din acest an pot fi cele mai interesante de ana acum. Acest lucru transforma BRIT Awards intr-unul dintre cele mai importante evenimente muzicale TV din lume.”

Infiintata in 1976, U2 ii are in componenta pe Bono, The Edge, Adam Clayton si Larry Mullen Jnr. De-a lungul a trei decenii, trupa a vandut peste 140 de milioane de albume in intreaga lume, castigand numeroase discuri de aur, platina si diamant si reusind sa obtina cele mai multe premii dintre toate trupele existente.

Au fost onorati cu sapte premii BRIT, printre care si pentru Best International Group, Best Live Act si premiul pentru intreaga cariera in 2001. Cu multe albume ajunse number 1, U2 vor lansa in martie noul material “No Line On The Horizon”, ce ar putea fi cel mai bun album al lor de pana acum!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *