Noul album The Killer se lanseaza pe 25 noiembrie

By  | 

Primul single intitulat “Human” va avea lansarea pe 22 septembrie. Noul material va fi disponibil incepand cu data de 25 noiembrie.

“Day & Age” a fost produs de Stuart Price, un nume important pe scena muzicii electronice, care a lucrat anterior cu cei de la The Killers si pentru single-ul “Don’t Shoot Me Santa” si albumul “Sawdust”.

The Killers – Brandon Flowers voce si clape, chitaristul David Keuning, basist-ul Mark Stoermer si tobosarul Ronnie Vannucci – au gasit timpul necesar pentru a realiza un nou album, deruland in acelasi timp cel mai mare turneu al lor de pana acum. Printre show-urile remarcabile sustinute in acest an s-au numarat cele de la prestigiosul festival din Leeds care a coincis si cu aparitia baietilor pe coperta revistei NME.

“Day & Age” iese pe piata la un an dupa lansarea albumului anterior, “Sawdust”, o colectie de 17 piese ce include B-side-uri, raritati si fragmente de piese nelansate anterior. Materialul a fost inregistrat intr-un studio din New York, acolo unde baietii de la The Killers au lucrat si cu legendarul Lou Reed.

Cel de-al doilea album al trupei, “Sam’s Town”, a debutat pe locul 2 si a lansat doua hit-uri ce au ajuns pe locul intai: “When You Were Young”, nominalizat la Premiile Grammy pentru Best Rock Song si Best Short Form Music Video, si “Read My Mind”.

Albumul lor de debut, “Hot Fuss”, care a inregistrat vanzari de peste 5 milioane de discuri, si a intrat in istorie ca albumul rock ce a stat cele mai multe saptamani in topul Billboard. De pe acest material, trupa a scos hit dupa hit: “Somebody Told Me”, “Mr. Brightside”, “Smile Like You Mean It” si “All These Things That I’ve Done”.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *