Noul album Ronan Keating – "Songs for My Mother", darul perfect pentru ziua mamei

By  | 

Anul acesta Ziua Mamei pare a fi memorabila, intrucat fanilor li se va da sansa unica de a le oferi mamelor lor cadoul perfect. Logandu-se pe www.ronankeating.com pe o perioada limitata de 7 zile, fanii vor avea sansa sa scrie un mesaj personal mamelor (sau poate unei persoane care le-a fost ca o mama); acest mesaj va aparea apoi pe artwork-ul albumului.

Aceasta initiativa, prima din lume, va da posibilitatea primilor 470 de oameni care vor pre-comanda albumul de pe site-ul oficial al lui Ronan, sa aiba parte de aceasta oportunitate de a-si exprima dragostea si aprecierea pentru mama lor intr-un mod cat mai public.

Cei care insa nu se vor afla printre primii 470, nu trebuie sa isi faca griji – si voi veti avea sansa de a face o dedicatie speciala mamelor voastre. Formatul deluxe al albumului va fi disponibil si va include o fotografie cu autograf a lui Ronan. Asa ca toti logati-va si precomandati albumul si bucurati-va de aceste cadouri speciale. 1 lira din fiecare album vandut va fi donat catre o organizatie foarte aproape de inima lui Ronan.

Dupa ce mama sa a trecut in nefiinta in 1998 fiind rapusa de cancerul la san, Ronan si familia sa au pus bazele Fundatiei Marie Keating; aceasta organizatie incearca sa informeze populatia despre cancerul la san si strange fonduri pentru unitatile mobile de tratare a cancerului.

Fundatia lucreaza in parteneriat cu Cancer Research UK si a strans peste 1 milion si jumatate de lire. Cei care opteaza sa doneze 1 lira din suma platita pentru album, vor ajuta aceasta fundatie in lupta continua cu cancerul.

“Songs For My Mother” este o colectie frumoasa si evocativa de cantece pe care Ronan si le aminteste ca fiind foarte dragi mamei sale. Toate piesele de pe album au fost selectate cu atentie de Ronan, asa ca ocupa un loc special in inima sa.

Pe langa piesele folk traditionale ca “Wild Mountain Thyme” si “Carrickfergus”, materialul include cantece ale unor muzicieni de renume ca Bob Dylan, Joni Mitchell, Elvis precum si versiunea lui Ronan a piesei lui Joshua Kadison, “Mamas Arms”, o melodie care l-a ajutat pe artist sa treaca peste perioada devastatoare de dupa moartea mamei sale.

Albumul mai include si o versiune noua a piesei lui Ronan, “This Is Your Song”. Acesta a compus melodia pentru parintii sai si a fost inclusa pe albumul solo ce a ajuns number 1, “Destination”. Este unul dintre cantecele favorite ale fanilor sai si a fost adesea inclus in show-urile live ale lui Ronan.

“Songs For My Mother” a fost produs de Stephen Lipson, cel care a mai lucrat cu artisti ca Pet Shop Boys, Paul McCartney, Annie Lennox si Will Young.

Logati-va pe www.ronankeating.com pentru a avea sansa de a trimite un mesaj foarte sepcial de Ziua Mamei si un dar care va fi pastrat cu drag multi ani de acum incolo.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *