Noul album Lenny Kravitz urca in topuri

By  | 

Primul album Lenny Kravitz din ultimii patru ani se numeste “It Is Time For A Love Revolution” si a intrat in primele zile de la lansare direct pe locul 4 in Billboard Album Chart. Pentru Lenny este un nou record personal: cea mai inalta pozitie pe care debuteaza un album al lui.

Numit de revista Rolling Stone drept “cel mai bun album al lui Lenny Kravitz”, “It Is Time For A Love Revolution” ocupa in prezent primul loc in topurile din Japonia, Argentina si Elvetia. De asemenea, se claseaza in primele cinci pozitii in topurile din Germania, Canada, Franta, Austria, Italia si Olanda.

Acesta este cel de-al optulea album din cariera artistului si primul dupa o pauza discografica de aproape 4 ani. Primul extras pe single, piesa “I’ll Be Waiting”, ocupa locul 7 in Billboard’s European Airplay Chart.

Turneul mondial de promovare a noului album va incepe in luna martie si se va intinde pe o perioada de doi ani. Vara aceasta, pe 26 iulie, artistul va concerta la Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni. Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Preturi: 70, 95, 130, 200 si 350 lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *