Noua imagine Marc Jacobs – fetele de la t.A.T.u.

By  | 

Designer-ul a decis sa socheze din nou. Sezonul trecut a fost Victoria Beckham intr-o postura bizara, iar sezonul acesta le avem pe fetele de la t.A.T.u. Lena Katina si Yulia Volvoka vor fi modele in cadrul show-ului de prezentare a liniei vestimentare pentru toamna – iarna.

In septembrie 2008, formatia urmeaza sa lanseze al treilea album de studio – “Waste Management” / “Upravleniye Otbrosami”.

Scurt reminder:

Din 1999, Lena si Yulia fac parte din controversata formatie ruseasca t.A.T.u. In 2001, fetele de la t.A.T.u. au scos primul lor album, insa in ruseste. In 2002 au intrat puternic pe piata muzicala internationala cu albumul “200 km/h in the Wrong Lane” si au cunoscut succesul international. Dintre melodiile cele mai cunoscute de pe albumul de debut se regasesc “All The Things She Said” si “Not Gonna Get Us“.

Ce le-a facut unice pe fetele de la t.A.T.u. a fost imaginea controversata cu care au fost promovate: un cuplu de lesbiene. Insa in 2003, atunci cand s-a lansat documentarul “Anatomy of t.A.T.u.”, fetele au dezvlauit ca totul a tinut de promovarea grupului si ca ele in realitate nu sunt lesbiene. In 2004 s-au despartit pentru o scurta perioada de timp, pe perioada sarcinii Yuliei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *