Noua generație de vedete: află mai multe despre ei

Și s-au făcut mari! Copii vedetelor cu care am crescut, au ajuns acum la vârsta adolescenței și se pregătesc să își contureze propriul drum. Cine sunt ei, ce așteptări, ce planuri și dorințe pentru viitor le guvernează viața? Își doresc să calce pe urmele părinților, sau dimpotrivă, să urmeze un destin total opus? Alfă mai multe din interviurile de mai jos!

 Călina Dumitrescu

Fata Catincăi Roman se transformă deja într-un star cu acte în regulă, croindu-și propriul drum în universul de showbiz românesc și țesându-și un parcurs similar, dar nu intenționat, cu cel al mamei sale.

 CARTE DE VIZITĂ:

Nume & prenume: Călina Nicole Dumitrescu

Vârstă: 19 ani

Ocupație: Elevă & blogger

Hobby-uri: “Cititul, sportul, filme, călătoriile. Am cântat 8 ani la pian și mi-as dori foarte mult să reiau acest hobby.”

Nu pot trăi fără: Prietenii mei

Persoanele la care țin cel mai mult: “Mama, tata și oamenii din jurul meu — prietenii mei cei mai buni.”

Lucuri care mă enevează: “Mă enervează oamenii care nu se țin de cuvânt.”

Ce rar trebui să știm în primul rând despre tine?  “Sunt o persoană foarte sensibilă, mă atașez repede, poate prea repede, de oamenii din jurul meu și îmi place culoarea roșu.”

Descrie-ne în câteva cuvinte relația cu mama ta. Care sunt cele mai frumoase amintiri pe care le ai împreună cu ea? Mama este cea mai importantă persoană din viața mea. Vorbim absolut orice, suntem cele mai buna prietene, ne dăm sfaturi reciproc. De fiecare dată când întâmpin o problemă, ea este prima persoană pe care o sun. Amintiri plăcute sunt nenumărate, dar în minte îmi vin acum vacanțele de iarnă la ski, în Austria, împreună.

Simți vreo presiune să îi calci pe urme sau simți că toți ochii sunt pe tine? Deși vreau să am o carieră în domeniul artistic, nu cred că o să îi calc întocmai pe urme, ci mă voi adapta în funcție de propria mea personalitate. Da, simt o presiune în direcția asta, dar cred că voi putea trece peste acest lucru pentru că îmi știu abilitățile și ambițiile.

Mama ta se mândrește cu tine pentru că… Se mândrește cu mine pentru că este mama, în primul rând, și mă iubește necondiționat. Mă consideră o fată descurcăreață și isteață.

Ce trăsături definitorii crezi că ai moștenit de la ea și cum plănuiești să le folosești? Am moștenit o grămadă de trăsături de la mama. Dorința de a cunoaște, înclinația spre domeniile artistice și toleranța sunt doar câteva dintre ele. Iar conform ultimelor studii, se pare că inteligența cognitivă se moștenește maternal, așa că, “mulțumesc, mamă!”.

Te-ar încânta o carieră asemănătoare cu cea a mamei tale sau ţi-ai dori să urmezi o altă direcţie? Nu știu dacă mi-am găsit drumul exact, sunt încă în experimentări, însă cu siguranță va fi ceva în domeniul artistic.

Oamenii își imaginează că, în general, copiii vedetelor formează prietenii numai între ei. Care e realitatea?

Cred că în prietenie este foarte important să ai aceleași afinități, preocupări și viziune asupra vieții. Pentru mine nu contează mediul social din care provin prietenii mei, importante sunt principiile de viață și trăsăturile de caracter. O zi din viața mea nu este foarte diferită de cea a fetelor de aceeași vârstă.

Ți se întâmplă să fii recunoscută prin oraș? Cum reacționezi?

Nu prea mi se întâmplă să fiu recunoscută pe stradă și tocmai din acest motiv mă bucur încă de anonimat, pentru că celebritatea vine la pachet cu foarte multe avantaje, dar și mai multe dezavantaje.

Cum îți petreci 1 iunie și ce planuri de vacanță ai vara asta?

Probabil voi petrece 1 iunie cu familia (încă mă considera copil) și apoi cu prietenele mele. Pentru vacanță nu mi-am făcut niciun plan, prefer să fiu spontană.

Mario Mutu

La doar 15 ani, Mario întruchipează deja cele mai bune calități ale părinților săi, actrița Alexandra Dinu și fotbalistul Adrian Mutu. Locuiește de trei ani în Los Angeles, alături de mama sa, și se pare că își dorește să-i calce pe urme, urmărind începerea unei cariere în domeniul actoriei – în prezent primește foarte multe oferte pentru a juca în filme și campanii publicitare. Asta nu înseamnă însă că ”microbul” sportului, moștenit de la tată, nu l-a atins. Mario joacă baschet din copilărie (este fan înfocat Michael Jordan) și nu puține au fost ocaziile când a spus că-și dorește să devină jucător profesionist de baschet. Mario are o relație foarte strânsă cu mama sa, căreia îi este recunoscător pentru faptul că l-a tratat întotdeauna ca pe un adult și pentru faptul că poate discuta cu ea orice. Iubirea pe care i-o poartă este evidentă și din mesajul pe care l-a postat pe Instagram de ziua ei: ”La mulți ani celei mai importante persoane din viața mea. Mă simt binecuvântat și sunt extrem de recunoscător să te am pe TINE drept mamă. Ești motivul pentru care mă trezesc dimineața și pentru care fac ce fac zi de zi. Îmi dai mereu energie pentru tot ce fac, când am nevoie, iar această energie este lucrul care mă determină să merg tot înainte. Astăzi este o zi specială, așa că nu lăsa pe nimeni să ți-o distrugă. Te iubesc.”

Ayan Schwartzenberg

“Fiul Mihaelei Rădulescu se transformă într-un adolescent atrăgător”, scriau jurnaliștii autohtoni încă de anul trecut, când Ayan, care abia împlinise 14 ani, și-a deschis pentru prima dată un cont pe Instagram și a început să posteze clipuri cu antrenamentele solicitante la care se “supune”. Asta pentru că, în plin asentiment cu tenacitatea, ambiția și dragostea mamei sale pentru sporturile extreme, și lui Ayan și plac foarte multe sporturi. De două ori campion la Muay Thai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga (sport de apărare) şi cu o medalie la Kickboxing, a uimit pe toată lumea cu silueta lui atletică, de tânăr aflat deja la vârsta majoratului. “My boy, my joy”, scrie și Mihaela sub o fotografie cu Ayan, în care acesta arată cum mult peste vârsta lui, adăugând și hashtaguri ce atestă mândria unei mame — #idomypart și #theygrowupsofast. Într-adevăr, toți copiii cresc foarte repede! Ayan și mama lui locuiesc în Franța, la Monaco, unde s-au mutat în 2009, imediat după divorțul Mihaelei de Elan Schwartzenberg. Mihaela l-a crescut singură și se vede că este extrem de mândră de puștiul ei. Dar, dacă ar fi să ne luăm după gurile rele, dat fiind faptul că a plecat din țară de când avea doar patru ani, Ayan nu se simte deloc atras de locurile natale și nici nu vrea să vorbească româneşte. Tânărul preferă să socializeze doar în limba franceză sau engleză, limbi care sunt vorbite la Monaco și care îl ajută să se converseze atât cu prietenii lui, cât și cu cei ai mamei, implicit cu iubitul acesteia, Felix Baumgartner. „Am această problemă cu el”, declara Mihaela pentru un ziar local “eu vorbesc româneşte cu el, ca şi toată familia mea, dar pentru că trăieşte într-o țară în care se vorbeşte franceză şi engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză şi engleză.” Un tânăr interesant, nu-i așa? Îl așteptăm cu nerăbdare pe Ayan pe plaiuri mioritice fie doar și pentru a afla în ce limbă ne va acorda interviul!

Citeşte continuarea materialului în ediţia de iunie a revistei Cosmopolitan România.

Foto: Arhiva personală, Instagram. Text: Roxana Dobriță

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.