Nori are o garderoba de invidiat

By  | 

La doar câteva luni, Nori are o garderobă de invidiat! Mama sa, Kim Kardashian a avut grijă să împărtăşească fanilor săi pe contul de Instagram hăinuţele trimise de designeri pentru fiica ei şi a lui Kanye West, fiecare fotografie fiind însoţită şi de un comentariu de mulţumire celui care a trimis cadoul.

Printre altele, Nori se poate lăuda cu un tricou negru cu bambi trimis de la Riccardo Tisci de la Givency, singura prezentare la care Kim şi Kanye au fost prezenţi la Săptămâna de Modă de la Paris. North West a mai primit o rochiţă neagră de piele de la Alexander Wang, un halat alb de la Maison Martin Margiella, bluziţe de la Celine şi rochiţe Lanvin.

Cât despre culorile din garderoba micuţei, se zvoneşte că tatăl său, Kanye West, a interzis ca fiica lui să poarte culoarea roz. Acesta vrea să o îmbrace pe Nori doar în alb, negru şi crem, dorinţă respectată se pare şi de designerii care au trimis hăinuţele în această gamă cromatică.

Părinţii lui North West sunt împreună la Paris, unde are loc săptămâna modei. Kim Kardashian ”a ieşit din ascunzătoare” şi este foarte activă dar şi discretă în capitala modei. Aceasta s-a întâlnit cu Carine Roitfeld şi  cu Andre Leon Talley, ambii foşti editori ai revistei Vogue, a mers la sală şi la prezentarea de modă Givenchy.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *