Nina Dobrev are un nou iubit

By  | 

Dacă v-a întristat vestea că Nina şi Ian Somerhalder s-au despărţit, este posibil ca simpatica actriţă să fie la începutul unei relaţii frumoase cu fratele celei mai bune prietene Julianne, Derek Hough. Se presupune că cea care le-a făcut lipeala celor doi este chiar sora/cea mai bună prietenă.

Începutul unei noi relaţii pntru Nina Dobrev

Deşi nu au confirmat vestea în mod public, o sursă apropiată Ninei a declarat pentru site-ul Wetpaint că nu este vorba de o relaţie serioasă, dar că cei doi se bucură de timpul petrecut împreună. ”Se cunosc de ani de zile deoarece Nina este cea mai bună prietenă a surorii lui, Julianne. Şi-au petrecut mai mult timp împreună singuri în ultima vreme şi da, de curând au început să iasă împreună. Momentan se distrează împreună”.

După o relaţie de 3 ani cu Ian Somerhalder care s-a încheiat brusc, în urmă cu câteva luni, este normal ca Nina să nu se grăbească să se implice într-o relaţie serioasă. Noi ne bucurăm că actriţa şi-a găsit un iubit atât de talentat şi frumuşel ca Derek şi le dorim mult succes. Poate că acesta este doar începutul unei poveşti de dragoste de durată.

Cine este Derek Hough

Noul iubit al lui Dobrev tocmai a câştigat un premiu Emmy pentru ”Coregrafie de Excepţie” şi a făcut câteva tumbe (la propriu) de fericire. Felicitări, Derek!

Să ne ”clătim” şi noi acum ochii cu iubitul Ninei Dobrev. Vă place?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *